Symposium 'Actualiteiten in gezondheids- & welzijnsmanagement van kalveren’.

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Symposium 'Actualiteiten in gezondheids- & welzijnsmanagement van kalveren’.

30-3-2023: 

GD en ZuivelNL houden samen met NNC-IDF woensdag 19 april het symposium 'Actualiteiten in gezondheids- en welzijnsmanagement van kalveren’. 

Tijdens dit symposium komen de nieuwste inzichten en ontwikkelingen rondom de gezondheid en het welzijn van kalveren aan bod. Diverse (inter)nationale sprekers vertellen in dit kader meer over het werk van International Dairy Federation (IDF) en de Nederlandse zuivelketen.
Ook gaat het over de inzet van Nederlandse programma’s, zoals KalfOK en delen we nieuwe inzichten vanuit onderzoek. Wat te denken van de uitdagingen en kansen rond verlengd koe-kalf-contact? 

Deelnemen aan het symposium
Het symposium vindt plaats op woensdag 19 april van 13:45 tot 16:30 uur en wordt online gehouden.
Klik hier voor het volledige programma en om aan te melden.

 

Programma en aanmelden

 

Nederlands Nationaal Comité van IDF
De Nederlandse zuivelsector is lid van de International Dairy Federation. Het Nederlandse lidmaatschap krijgt vorm in het Nederlands Nationaal Comité van IDF (NNC-IDF), dat als themagroep functioneert binnen ZuivelNL. GD is een van de leden binnen het NNC. 

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.