Nieuw trainingsaanbod GD Academy

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Nieuw trainingsaanbod GD Academy

10-1-2023: 

GD Academy is dé scholingsplek voor dierenarts en paraveterinair in Nederland. Bij ons staat diergezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdierencentraal. Hier komen onderzoek, wetenschap, praktijk en diagnostiek samen om jou scherp te houden met de beste (bij)scholingsmogelijkheden. Onze cursussen en trainingen zijn zo ingericht dat je de opgedane kennis direct in de praktijk kunt brengen. Het lesprogramma is afgestemd op jouw leerdoelen, en het is mogelijk je eigen monstermateriaal of casussen in te brengen. Het trainingsaanbod voor het eerste halfjaar is bekend, dus kijk snel of er iets voor u bij zit.

Akties

Maak gebruik van onze vroegboekkorting. Meldt u zich minimaal tien weken voor aanvangsdatum aan voor een training, dan ontvangt u 15 procent korting.
Meldt u zich samen met een collega uit uw praktijk aan voor dezelfde training, dan ontvangt de tweede persoon 15 procent korting.*
*Bovenstaande kortingen zijn niet te combineren.

Bekijk ons nieuwe trainingsaanbod

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.