Klinische Avonden Paard februari 2023

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Klinische Avonden Paard februari 2023

15-12-2022: 

Op 14 en 16 februari 2023 vinden de Klinische Avonden Paard  plaats: de praktisch georiënteerde nascholing voor paardendierenartsen die u niet wilt missen. Tijdens deze avonden presenteren drie topsprekers onderwerpen specifiek gericht op de dagelijkse praktijk voor paardendierenartsen.

De volgende lezingen staan op het programma:
‘Help mijn paard heeft diarree! Wat is de toegevoegde waarde van diagnostiek aan de hand van casussen’ – dr. Kees van Maanen
• ‘Hoe houden we het vak van paardendierenarts aantrekkelijk voor de volgende generatie?’ – dr. Joop Lomans
• ‘Welke spierproblemen kun je tegenkomen in de dagelijkse paardenpraktijk en hoe pak je die aan?’ – dr. Cornélie Westermann

Zowel 14 als 16 februari 2023 zijn fysieke bijeenkomsten. Kunt u er toch niet live bij zijn? Dan kunt u op 16 februari ook digitaal aanhaken. Mochten de fysieke bijeenkomsten worden geannuleerd (in verband met eventuele coronamaatregelen), dan is in ieder geval de online meeting voor iedere deelnemer op 16 februari te volgen. De kosten voor deelname zijn 55 euro per persoon en accreditatiepunten zijn aangevraagd bij PE-veterinair en CPD. 

Aanmelden


 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.