Kennisevent GD en Het Schaap 2023

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Kennisevent GD en Het Schaap 2023

8-12-2022: 

Het kennisevent van GD en Het Schaap komt er weer aan! Dit jaar op donderdag 26 januari (online). Wil jij ook graag weten of koper voor schapen hard nodig is of juist niet? Ben je benieuwd hoe je ervoor kunt zorgen dat pasgeboren lammeren en het moederdier een perfecte moeder-lambinding krijgen? Informatie krijgen over de zo besmettelijke ziekte CL? Voorlichting krijgen over praktische aandoeningen die op elk schapenbedrijf wel een keer voorkomen? Het laatste nieuws uit de diergezondheidsmonitoring krijgen?

Meld je dan nu snel aan! Als GD klant krijg je 5 euro korting. Vul bij het aanmelden de code GD24012023 in bij kortingsbon.

Aanmelden

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.