Uitreiking Anne Veenbaas-penning

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Uitreiking Anne Veenbaas-penning

24-11-2022: 

Dit jaar vindt de uitreiking van de Anne Veenbaas-penning plaats tijdens het Symposium voor dierenartsen “Samen gezond naar de toekomst” dat Royal GD organiseert omdat de diergezondheidsmonitoring in de huidige vorm dit jaar twintig jaar bestaat. Dit symposium voor praktiserende dierenartsen vindt plaats op 1 december a.s. van 14.00-21.00 uur, in het Openluchtmuseum in Arnhem. 

Anne Veenbaas Fonds

Drie jaar geleden, het jaar waarin Royal GD het honderdjarig bestaan vierde, is het Anne Veenbaas Fonds opgericht. Het fonds is genoemd naar Anne Veenbaas, de eerste directeur van GD in Frieslandin 1919. Zijn innovatieve geest en doorzettingsvermogen lagen aan het begin van de vorige eeuw aan de basis van wat een doorbraak in de TBC-bestrijding zou worden. Het fonds wil de werkwijze van Veenbaas uitdragen: het in het veld gebruiken van bestaande en nieuwe kennis. Jaarlijks wordt de Anne Veenbaas-penning uitgereikt aan iemand of een groep personen die een significante bijdrage heeft geleverd aan of een goed idee heeft voor een betere diergezondheid.

Meer informatie over het Anne Veenbaas Fonds 
Voor meer informatie over de uitreiking en de Anne Veenbaas-penning kunt u contact opnemen met het Anne Veenbaas Fonds via het emailadres bestuur@anneveenbaas.nl 

Bent u practicus en heeft u zich nog niet aangemeld voor het Symposium “Samen gezond naar de toekomst”, dan kan dat via deze link

 

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.