1 symposium voor dierenartsen 'Samen gezond naar de toekomst’

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

1 symposium voor dierenartsen 'Samen gezond naar de toekomst’

18-11-2022: 

De diergezondheidsmonitoring in de huidige vorm bestaat in 2022 twintig jaar. Vanwege het jubileum organiseren we op donderdag 1 december een symposium exclusief voor dierenartsen. Deze dag staat in het teken van ‘Samen gezond naar de toekomst’.

Eén van de succesfactoren van dit systeem is dat de monitoring deel uitmaakt van de solide veterinaire infrastructuur in ons land. Door deze monitoring kunnen we diergezondheidsproblemen vroegtijdig vaststellen en snel ingrijpen om uitbraken te voorkomen of beperken. De signalen die we via dierenartsen uit het veld ontvangen zijn daarbij onmisbaar.

Programma

We starten om 14.30 uur met diersoortspecifieke sessies, gevolgd door een aantal inspirerende sprekers. Ook stellen we op ludieke wijze uw probleemoplossend vermogen op de proef. Zo gaat u niet alleen met nieuwe ideeën, maar ook met praktische handvatten naar huis. We sluiten deze interactieve middag af met een borrel en dinerbuffet.

Zien we u 1 december in het Openluchtmuseum in Arnhem?

Programma en aanmelden

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.