Jongvee hot topic op RMV Hardenberg en Gorinchem

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Jongvee hot topic op RMV Hardenberg en Gorinchem

28-11-2022: 

De Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) in Hardenberg en Gorinchem waren voor Royal GD een succes. Het jongveethema werd door de bezoekers gewaardeerd en bleek aanleiding voor veel mooie gesprekken over jongveeopfok. 

Nominatie RMV Innovatie Award publieksprijs

Tijdens de beurzen introduceerde GD het nieuwe product ‘Hygiënecheck Kalf’. Een mooie opsteker was dat de Hygiënecheck Kalf zowel in Hardenberg als in Gorinchem genomineerd werd voor de RMV Innovatie Award publieksprijs. De Hygiënecheck Kalf geeft inzicht in de hygiëne op drie cruciale punten op het bedrijf: de kalverbox, de melkverstrekker(s) en de biest. Bekijk hier een filmpje waarin onze relatiebeheerder Mike meer uitlegt over dit product.

Kalverboxtest meegenomen? Gratis onderzoek!

Er was ook veel belangstelling voor de kalverboxtest. Dit onderzoek is normaal alleen te verkrijgen als onderdeel van de complete Hygiënecheck Kalf. Met deze beursactie kun je de hygiëne van je kalverbox eenmalig gratis laten onderzoeken bij GD. Heb je een envelop van de beurs mee naar huis genomen? Neem het monster en stuur ‘m naar GD!
Deze actie loopt tot 15 december 2022. 

Winnaars kalverdekjes

Elke beursdag werden er een aantal kalverdekjes verloot onder de bezoekers die zich waagden aan de quiz: Test je kennis over jongvee! Hoeveel weet jij over hygiëne en biest? De quiz leidde tot leuke en leerzame gesprekken, zowel voor veehouders als voor GD.

De winnaars van de kalverdekjes zijn:
N. Baars, N. Hutten, G.W. Hilhorst, G. Rotmensen, W. Gerritzen , K. Boksebeld, P. Hoogendoorn , R. Heinneman, W. Vosslamber , C. Van Dasselaar, R. Riemersma en E. Nijkamp.

Alle winnaars ontvangen persoonlijk bericht en krijgen een GD-kalverdekje thuisgestuurd.We kijken met veel positieve energie terug op de goed bezochte RMV Hardenberg en RMV Gorinchem. Tot volgend jaar!

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.