Rundvee & Mechanisatie Vakdagen

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Rundvee & Mechanisatie Vakdagen

7-10-2022: 

Tijdens de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) Hardenberg en Gorinchem staat onze stand in het teken van jongvee. Een probleemloze opfok met focus op een goede ontwikkeling is voor een kalf essentieel voor een gezond, productief en vruchtbaar leven als melkkoe. We gaan hierover graag in gesprek.

Op onze stand zoomen we in op hygiëne en biestmanagement. Vraag jij je ook wel eens af hoe je de infectiedruk rondom de kalveren kan verlagen, zodat de kalveren nog beter opstarten? Het risico op ziekte is groter als een kalf wordt opgevangen in een vieze omgeving met een hoge infectiedruk. Goed biestmanagement helpt om kalveren weerbaar te maken; schoon werken tijdens het opvangen en verstrekken van biest is daarbij essentieel.

Test gratis de hygiëne van je eigen kalverbox!

Hoeveel weet jij over hygiëne bij kalveren? En hoe schoon zijn de kalverboxen op jullie eigen bedrijf? Kom langs op onze stand, test je kennis en ontvang een gratis pakket om de hygiëne van de kalverbox te laten testen. Dit onderzoek is één van de drie onderdelen van ons nieuwe product de ‘Hygiënecheck Kalf’.

In Hardenberg, 25 tot en met 27 oktober, staan wij op een nieuwe plek. Je vindt ons op stand 164, dat is in hal 1. In Gorichem, 29 november tot en met 1 december, vind je ons op onze vaste plek: stand D122.

Als relatie van GD nodigen we je graag uit om de RMV te bezoeken! Registreer je gratis via onderstaande links (normaal kost een toegangsticket 20 euro).

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.