Interessante pathologiecasussen gezocht!

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Interessante pathologiecasussen gezocht!

11-10-2022:  GD heeft een pilot lopen om de meerwaarde van ‘pathologie’ voor de monitoring inzichtelijk te maken. Casussen van mogelijk infectieuze of toxicologische aard zijn hiervoor met name waardevol. Dit kan meerdere dieren op een locatie betreffen, dan wel een individueel dier met een bijzonder klinisch beeld. De pilot heeft in 2021 al mooie inzichten opgeleverd, voor 2022 geldt dat de focus speciaal ligt op jonge dieren en opfok. Interessante casussen kunnen tot eind 2022, na overleg door een dierenarts met een van de GD-paardenspecialisten (via 088 20 25 500), op kosten van dit project worden ingestuurd. De sectie wordt dan volledig door GD betaald.
 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.