Antistoffentest Mannheimia haemolytica nu ook voor jongvee

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Antistoffentest Mannheimia haemolytica nu ook voor jongvee

7-10-2022: 

Een kwart van de kalveren krijgt te maken met Mannheimia haemolytica. Veel runderen dragen deze bacterie bij zich zonder dat het problemen oplevert, maar het kan ook leiden tot ernstig zieke runderen en zelfs acute sterfte. Het is dan ook van belang om een infectie vroegtijdig te signaleren.

Onze nieuwe Mannheimia haemolytica antistoffentest maakt het mogelijk om naast volwassen runderen ook voor kalveren zicht te krijgen op recente infecties met Mannheimia haemolytica. Heeft u hoestende kalveren? Uw dierenarts kan dit serumonderzoek nu aanvragen bij GD. 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.