Bijeenkomst European Veterinary Surveillance Network in Schotland

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Bijeenkomst European Veterinary Surveillance Network in Schotland

21-9-2022: 

Afgelopen donderdag en vrijdag, 15 en 16 september, werd de jaarlijkse EVSN bijeenkomst gehouden in Schotland. Dit is een samenkomst van vertegenwoordigers van monitoring diergezondheid uit omliggende landen in Europa (Engeland, Wales, Schotland, Noord-Ierland, Ierland, Duitsland, België, Frankrijk, Zwitserland). GD was ook aangesloten met een vertegenwoordiging vanuit de verschillende sectoren. Tijdens deze bijeenkomst hebben we in diverse sessies gesproken over de overeenkomsten en verschillen op het gebied van monitoringssystemen en interessante casussen. We kijken terug op een leerzame en nuttige bijeenkomt.

600

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.