World Buiatrics Congress in Madrid

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

World Buiatrics Congress in Madrid

26-8-2022:  Begin september 2022 is het World Buiatrics Congress in Madrid: dé plek waar wetenschappelijke projecten rondom rundergezondheid worden gedeeld en ontsloten voor de praktijk. En waar we onze internationale vakgenoten ontmoeten en banden aan halen met de partners in de industrie. Voor nieuwe ideeën in deze dynamische tijd voor de melkveehouderij.

Wij leveren een bijdrage aan dit congres, met in totaal veertien ‘keynote’-presentaties, technische lezingen en posterpresentaties. Onze delegatie heeft zeer uiteenlopende bijdragen. Van de infectieziekten BVD, IBR en leptospirose, de bedrijfsgebonden aandoeningen klauwgezondheid (Mortellaro en het 7-puntenplan) en uiergezondheid (nieuwe inzichten rondom Strep. agalactiae, Udder Cleft Dermatitis en antibioticumgebruik), Mannheimia haemolytica bij het rund en metabole stofwisselingsprofielen van droge koeien. Deze wetenschappelijke opbrengst is het resultaat van het mooie en dankbare werk dat we dagelijks mogen doen, in nauwe samenwerking met veehouders en dierenartsen.

Ook zijn we aanwezig met een stand, waar vier dagen lang een team klaar staat om alles te vertellen over de producten en diensten voor GD. Met speciale aandacht voor onze tankmelkprogramma’s (uniek in de wereld) en onze onderzoeksprojecten. Elke dag organiseren we in onze stand tussen 14.00 en 15.00 ‘Meet our experts’-sessies waar je diergezondheidvragen kunt stellen aan onze experts. 

Treffen we elkaar in Madrid?

Bekijk het programma van GD op het WBC
 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.