CAE/zwoegerziekte, CL, paratbc en chlamydia in één onderzoek

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

CAE/zwoegerziekte, CL, paratbc en chlamydia in één onderzoek

9-6-2022: 

Heeft u een publiek bedrijf of een bedrijf met publieksfunctie en wilt u op een eenvoudige manier weten hoe de gezondheidsstatus is van uw dieren, zodat u met een gerust gevoel mensen op uw bedrijf kunt toelaten? Heeft u een bedrijf dat fokmateriaal verkoopt of wilt u weten hoe de gezondheidsstatus van uw dieren is als het gaat om paratbc of chlamydia? Dan is onze nieuwe test interessant. Met één bloedmonster krijgt u, naast de twee reguliere onderzoeken CAE/zwoegerziekte en CL, ook een indruk van de ziektekiemen paratbc en chlamydia. Deze nieuwe test biedt u als houder een totaalpakket tegen een relatief gunstig tarief.

Testen in melk

Bovenstaande test is ook geschikt voor bepaling in melk. Dit is laagdrempelig, zonder dat u bloed hoeft laten te tappen. Het is goed geschikt voor een eerste indicatie of als een extra check. 
Let op: melk wordt niet geaccepteerd binnen het certificeringsprogramma. Heeft u interesse in dit onderzoek? Informeer dan bij uw eigen dierenarts of GD via 088 20 25 500 optie 3 naar de mogelijkheden.

Advies

Wilt u meer informatie? Bel dan gerust met de GD Veekijker schaap/geit. We zijn elke werkdag tussen 15.00 en 17.00 uur bereikbaar via 088 20 25 555. U krijg dan direct een specialist aan de telefoon. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd informatie inwinnen bij uw eigen dierenarts.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.