29 juni: online demo nieuw VeeOnline

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

29 juni: online demo nieuw VeeOnline

17-6-2022: 

 

Op www.veeonline.nl en in de nieuwe VeeOnline-app kun je altijd en overal labuitslagen raadplegen. Ook kun je gebruikmaken van nieuwe en verbeterde functionaliteiten, zoals de handige zoekfilters. Met deze zoekfilters zoek je eenvoudig op identificatie, periode monstername of onderzoek(en) en op productnaam.

Xander van onze klantenservice laat zowel veehouders als dierenartsen graag de mogelijkheden zien tijdens een online demonstratie via Teams op woensdag 29 juni 13.00 uur. Meld je aan via onderstaande knop, ontvang de Teamslink om deel te nemen aan de demo en ontdek wat er voor jou inzit!

Aanmelden online demonstratie

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.