VeeOnline-App al 1.000 keer gedownload

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

VeeOnline-App al 1.000 keer gedownload

27-5-2022: 

Met de VeeOnline-App kun je altijd en overal labuitslagen raadplegen. En dat is niet onopgemerkt gebleven! Al 1.000 dierenartsen en veehouders hebben de App gedownload.

Dagelijks gebruiken veehouders, dierenartsen en andere relaties VeeOnline om handelingsverzoeken te bekijken, labuitslagen in te zien en om nieuwe afspraken digitaal in te schrijven. GD is in 2021 met een groep gebruikers gestart met het vernieuwen van VeeOnline. De eerste stap in het traject was de vernieuwde weergave van labuitslagen op VeeOnline gevolgd door de VeeOnline-App.

1308

Klanten die de App al gebruiken zijn enthousiast over de nieuwe en verbeterde functionaliteiten zoals de handige zoekfilters. Ontdek wat er voor jou inzit en download gratis de VeeOnline-App in de App Store of op Google Play.

Ontdek wat er voor jou inzit!

Meer informatie

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.