Ophaaldiensten rijden niet op Hemelvaartsdag

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Ophaaldiensten rijden niet op Hemelvaartsdag

20-5-2022:  Voor het ophalen van monstermateriaal werken we samen met PS Nachtdistributie, zij halen op Hemelvaartsdag (26 mei) geen monstermateriaal op. U kunt monsters voor de eerstvolgende werkdag in de portal of via de app aanmelden en tot 18.00 uur wijzigingen doorgeven. PS Nachtdistributie haalt de monsters de eerstvolgende nacht dat wordt gereden weer op. Meer over de ophaaldienst monstermateriaal


De ophaaldienst voor sectiemateriaal rijdt ook niet. De ophaaldienst kan indien gewenst tegen het vaste spoedtarief dieren ophalen en gekoeld bewaren tot de eerstvolgende werkdag. Meer over de ophaaldienst sectiemateriaal

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.