Terugkijken Online Kennisevent Schaap

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Terugkijken Online Kennisevent Schaap

15-2-2022: 

Op 27 januari 2022 deelden diverse experts hun kennis in woord en beeld over een aantal ziektes en andere uitdagingen in de schapenhouderij met honderden kijkers. De sprekers waren allen experts van GD, GGD, ULP en LTO i.s.m. NVWA. Heeft u het gemist? U kunt de opname nu bestellen. Het bevat niet alleen alle presentaties van de sprekers, maar ook de chatbox met daarin alle vragen van de live kijkers en de antwoorden van de experts op die vragen. U kunt de opname stopzetten of terugspoelen om notities te maken of iets nogmaals te bekijken en beluisteren. 

Bestellen Online Kennisevent 2022

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.