Video: Tips bij het gebruik van voetbaden

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Video: Tips bij het gebruik van voetbaden

4-1-2022: 

Juist nu in het stalseizoen is het belangrijk alert te zijn op het behoud van een goede klauwgezondheid. Het nut en de noodzaak van een doorloopvoetbad is afhankelijk van de mate waarin infectieuze klauwaandoeningen op uw bedrijf voorkomen. De kans op klauwinfecties is groter in periodes waarin de staltemperatuur hoog is en ook de stalbezetting op z’n hoogst is.

Een doorloopvoetbad is, als dit juist wordt toegepast, een goed hulpmiddel bij bijvoorbeeld de aanpak van stinkpoot en Mortellaro. Onze rundveedierenarts en expert klauwgezondheid Menno Holzhauer geeft u in deze video een aantal tips over het juist gebruiken van het doorloopbad.

 

 

Lees meer over het selectief gebruiken van voetbaden 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.