Nieuw: eenvoudig en snel overzicht in uw labuitslagen op VeeOnline

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Nieuw: eenvoudig en snel overzicht in uw labuitslagen op VeeOnline

10-1-2022: 

Samen met veehouders en dierenartsen werken we aan het verbeteren van VeeOnline. U kunt vanaf nu gebruikmaken van nieuwe functionaliteiten binnen het VeeOnline onderdeel ‘Uitslagen’. Met de nieuwe zoekfilters vindt u sneller de uitslagen die u zoekt. U kunt uitslagen filteren op identificatie, referentie, onderzoek of periode.

Kortom: snel een actueel overzicht van uw resultaten en uitslagen!

Log in, klik op ‘Uitslagen’ en maak direct gebruik van de nieuwe weergave. Bekijk hier de handleiding. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wilt u graag een online demonstratie van de nieuwe VeeOnline-webversie? Meld u dan aan via deze link.

Naar VeeOnline

4244

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.