Even voorstellen: nieuwe rundveedierenarts Emma Strous

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Even voorstellen: nieuwe rundveedierenarts Emma Strous

1-12-2021: 

Emma Strous versterkt per 1 november ons team rundveedierenartsen. Ze houdt zich bezig met infectieziekten, specifiek BVD en IBR.

Emma studeerde af in 2012 in Utrecht en volgde daarna een Farm Animal Health internship aan de universiteit van Cambridge. Vervolgens werkte zij twee jaar als rundveepracticus in Dierenkliniek ’t Leidse Land in Leiderdorp, waarna ze begon als docent/dierenarts op de faculteit diergeneeskunde in Utrecht. Daar doorliep zij ook de opleiding tot Europees rundveespecialist van het European College of Bovine Health Management. Afgelopen september heeft zij het specialistenexamen met goed gevolg afgerond.

  Emma: “Ik heb voor GD gekozen omdat ik hoop met mijn specialisme een aanvulling te zijn in het team van zeer gedreven rundveedierenartsen zodat we samen een bijdrage kunnen leveren aan een gezonde rundveepopulatie in Europa. Ik kijk ernaar uit om samen met veehouder en practicus de diergezondheid op het bedrijf te behouden en te verbeteren” 

De kennis en ervaringen opgedaan in haar afwisselende carrière, zijn een welkome aanvulling voor ons team rundveedierenartsen.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.