GD belicht de onmiskenbare waarde van dierenartsen

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

GD belicht de onmiskenbare waarde van dierenartsen

5-10-2021: 

Dierenartsen vormen een belangrijke spil in het verbeteren van de diergezondheid. We hechten als GD dan ook grote waarde aan hun werk in de praktijk. Dit onmisbare partnerschap mag natuurlijk niet onbelicht blijven. Daarom geven we de komende tijd dierenartsen het woord om te vertellen wat GD voor hen betekent.

Dat dierenartsen voor veehouders én voor ons zo belangrijk zijn, daar maken we geen geheim van. Om dit nog eens te bekrachtigen, hebben we ons gebouw volledig in het teken gezet van deze nieuwe campagne om ze in het zonnetje te zetten. Letterlijk. Want we plaatsen de komende tijd metershoge afbeeldingen van dierenartsen op ons gebouw. Dat zal u als bezoeker vast niet ontgaan zijn.

Dienstverlening

Deze dierenartsen, uit allerlei werkvelden, belichten steeds onderdelen van onze dienstverlening. Denk aan VeeOnline, de Veekijker, labbepalingen, GD Academy, pathologie en onze relatiebeheerders. Wat betekent GD voor hen in de praktijk?

Sparringpartners

Naast het bieden van diagnostisch onderzoek, zien we elkaar namelijk als een belangrijke sparringpartner. Dankzij hen krijgen we signalen uit de praktijk en onderhouden we het contact met onze klanten. Andersom biedt GD hen brede én specifieke kennis over diergezondheid via de Veekijker en GD Academy en kunnen we bijvoorbeeld ondersteunen door diergezondheidsgegevens online inzichtelijk te maken via VeeOnline.

Spotlight

De komende tijd ziet u in onze communicatie dierenartsen die vertellen over dit bijzondere partnerschap. Ze staan tot eind 2022 in de spotlight. Want alleen samen kunnen we werken aan het behoud en verbeteren van de diergezondheid in Nederland.

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.