GD Droogstandscheck onderdeel van najaarsactie Agrifirm

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

GD Droogstandscheck onderdeel van najaarsactie Agrifirm

13-10-2021:  De transitieperiode is een belangrijke periode in de lactatiecyclus van de koe, maar het blijft een uitdaging om deze periode optimaal te laten verlopen op een melkveebedrijf. Om problemen na het afkalven te voorkomen, moeten het rantsoen en het management van de koeien tijdens de droogstand zo optimaal mogelijk zijn.  

In de komende maanden zal Agrifirm extra aandacht geven aan het optimaliseren van de transitieperiode in de najaarsactie ‘Het Voordeel van Samen’. De Droogstandscheck van GD is onderdeel van deze najaarsactie, omdat Agrifirm graag de samenwerking tussen veehouder, dierenarts en voeradviseur wil intensiveren. Veehouders (zowel klanten als niet-klanten) kunnen zich via de actiepagina van Agrifirm aanmelden. De bloedafname en het insturen van bloedmonsters gaat op de gebruikelijke wijze via de dierenarts. Een mooie gelegenheid om uw rol als adviseur te versterken en de samenwerking met de voeradviseur te intensiveren door gezamenlijke de uitslag van de Droogstandscheck te evalueren. 

De actie start in de week van 18 oktober. 

Meer informatie over de actie is te vinden op www.1inmelk.nl/droogstandenopstart
 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.