Keurmerk Zoönosen digitaal in 2022

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Keurmerk Zoönosen digitaal in 2022

9-9-2021: 

Heeft u klanten die deelnemen aan het Keurmerk Zoönosen? Dan heeft uw praktijk bericht van ons gekregen over de insteek van het keurmerk in 2022. Hierin is aangegeven dat vanaf dit jaar niet meer standaard papieren checklists worden verstuurd naar de praktijk, maar dat we gaan digitaliseren.

In plaats van de papieren checklist krijgt u van GD bericht over de klanten binnen uw praktijk die deelnemen aan het keurmerk, zodat u de checklists hiervoor digitaal kunt invullen via VeeOnline. Uitzondering op deze regel zijn de bedrijven met een administratief UBN: hiervoor ontvangt u nog steeds de papieren checklist. Met de digitalisering van het Keurmerk Zoönosen zet GD een stap vooruit en we ontvangen hierop al veel positieve reacties van dierenartsen die het hebben uitgeprobeerd.

Het invullen gaat heel eenvoudig via VeeOnline en de lay-out van de digitale versie is precies zoals u gewend bent. Ervaar zelf de voordelen en vul de checklist dit jaar alvast eens digitaal in.

Op www.gddiergezondheid.nl/keurmerkzoonosen kunt u precies lezen hoe dit werkt en vindt u tevens een filmpje met uitleg.

Laat ons ook weten wat u ervan vindt, wij willen graag uw mening horen! Indien u volgend jaar toch liever de papieren checklists wilt ontvangen, neem dan vóór 1 oktober 2021 contact met ons op via 0900-1770, optie 3. Heeft u dit niet voor deze datum doorgegeven, dan gaan wij ervan uit dat u in 2022 met ons overgaat op de digitale checklist.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.