Gratis kalverdekje bij vijf Biestopnamechecks

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Gratis kalverdekje bij vijf Biestopnamechecks

28-9-2021: 

Hoe weet u of de biest die uw kalveren krijgen voldoende en van de juiste kwaliteit is? Waar een biestmeter u vertelt hoe de kwaliteit van de biest is, meet de Biestopnamecheck via bloedonderzoek wat kalveren daadwerkelijk opnemen aan beschermende antistoffen (IgG) uit biest. U krijgt nu tijdelijk een kalverdekje cadeau bij vijf Biestopnamechecks.

Een Biestopnamecheck bij vijf kalveren geeft een goede indruk van de weerbaarheid van uw kalveren op koppelniveau. Het geeft u inzicht of ze op tijd de juiste hoeveelheid en kwaliteit biest krijgen. Dit helpt u bij het optimaliseren van uw biestmanagement. Tijdens de actieperiode* krijgt u daarom bij elke vijf uitgevoerde Biestopnamechecks een kalverdekje cadeau!


Hoe het werkt? Vraag uw dierenarts om bloedmonsters (serum) te tappen bij vijf kalveren van 2 tot 7 dagen oud. Heeft u op dit moment minder dan vijf kalveren in de leeftijd van 2 tot 7 dagen oud op het bedrijf? Een inzending mag ook in twee keer worden ingestuurd. Uw dierenarts kan het onderzoek De Biestopnamecheck (IgG) (artikelnr. 11518) aanvragen via digitaal inschrijven in VeeOnline.

 

Lees hier meer over biestmanagement

*De actie loopt tot 31 december 2021.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.