Cursusaanbod GD academy najaar

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Cursusaanbod GD academy najaar

15-9-2021: 

GD Academy helpt u graag het beste uit uzelf te halen. Dit najaar staan er onder andere een drieluik over voeding (melkvee) en een cursus pathologie vleeskalveren op het programma. Ook organiseren we een Masterclass Klimaat en Gezondheid in de leghennenhouderij. 

Voor praktijkassistenten en praktijk-laboranten is er de 'Basiscursus parasitologie, rund, schaap en paard' en de cursus 'Interpretatie bloeduitslagen paard'. De 'Praktijkbijeenkomst bacteriologie rund' of de 'Basiscursus bacteriologie en antibiogram melk' kunnen interessant zijn als u meer wilt weten over bacteriologisch onderzoek.

Alle trainingen en cursussen vindt u in onze flyer.

Meer informatie

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.