50% korting op PPID-test

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

50% korting op PPID-test

13-9-2021: 

GD biedt van 1 september tot en met 31 oktober 2021 PPID-testen aan met 50 procent korting (excl. basiskosten), in samenwerking met Boehringer Ingelheim.

PPID staat voor Pituitary Pars Intermedia Dysfunction. De ziekte werd vroeger ‘Ziekte van Cushing’ genoemd. Kortweg is PPID een storing in de hormoonafgifte in het middendeel van het hersenaanhangsel (hypofyse) van een paard. De aandoening komt vooral bij oudere paarden voor.

Vermoedt u PPID en wilt u uw paard hierop laten testen? Hier vindt u de voucher die nodig is voor een ACTH-bepaling. Mocht u, als dierenarts, hierover nog vragen hebben? Dat kan via KCApaard@gddiergezondheid.nl of telefonisch via 0900-1770 (optie 5). 

Om deel te nemen aan de actie kunt u monsters digitaal inschrijven op VeeOnline. Bij de ACTH/PPID-bepaling in VeeOnline verschijnt een pop-up met een link waar u de vragen van de voucher digitaal in kunt vullen. De link opent in een nieuw tabblad zodat u intussen verder kunt gaan met de inschrijving. Na het afronden van de inschrijving ontvangt u het inschrijfnummer voor de vragenlijst.

Meer informatie over PPID

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.