Maak met een mooie bloemenfoto kans op jaar lang gratis deelname aan de Mineralencheck

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Maak met een mooie bloemenfoto kans op jaar lang gratis deelname aan de Mineralencheck

9-8-2021: 

Heeft u ook een stukje braakliggend grond op het erf, naast of op de kuil, in de tuin, langs akkerranden ingezaaid met bloemenmengsels die nu in bloei staan? En maakt u graag kans op een jaar lang gratis deelname aan de Mineralencheck t.w.v. 153 euro? Pak dan uw camera en maak mooiste, meest creatieve foto van deze prachtige bloeiende bloemen.

We hebben al prachtige foto’s mogen ontvangen voor de fotowedstrijd. Wilt u ook kans maken op een jaar lang gratis deelname aan de Mineralencheck (4 onderzoeken per jaar)? Stuur uw foto’s vóór 23 augustus in. Kent u een collega melkveehouder die hier ook enthousiast van wordt? Attendeer hem of haar dan op deze wedstrijd.

Meedoen aan de fotowedstrijd

fotowedstrijd

fotowedstrijd

fotowedstrijd

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.