Kijk het PRRS-symposium terug

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Kijk het PRRS-symposium terug

9-7-2021: 

Tijdens het PRRS-symposium, dat 24 juni in het Parkgebouw in Rijssen plaatsvond, spraken we over het verleden, heden én de toekomst van het PRRS-virus. In het middelpunt stond PRRS-specialist Tom Duinhof. Vanwege de coronamaatregelen konden vijftig bezoekers live aanwezig zijn, daarnaast maakten 120 geïnteresseerden gebruik van de mogelijkheid om online mee te kijken. Heeft u het symposium gemist of wilt u het graag nog eens zien? Vanaf nu kunt u het terugkijken.

Sprekers tijdens dit symposium waren Dr. Gert Wensvoort ('Het plezier met de ontdekking van het Lelystadvirus’), Prof. Tomasz Stadejek ('PRRSV-1 genotyping: the past, the presence and the future'), Dr. Cesar Corzo ('Current view on PRRS approach in the USA'), Drs. Tom Duinhof (‘PRRS en GD, een reis van 29 jaar’) en Linda Janssen ('PRRS de wereld uit').Deze sprekers maakten samen een mooie tijdlijn en gaven vele inzichten. Van Linda Janssen kregen wij ook een kijk in de toekomst: 'The road to succes: Nederland in 2050 PRRS-vrij'.

Tot slot deed Tom Duinhof nog een speciale oproep, deze is aan het einde van de video te zien. Tom kreeg in oktober 2020 de diagnose ALS en wil u vragen het onderzoek naar deze genadeloze ziekte te steunen door zijn zoon Maarten, die op 7 november deelneemt aan de New York marathon, te sponsoren.

Kijk het symposium terug

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.