21 juli VeeOnline-update: digitaal inschrijven melk- en mestmonsters

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

21 juli VeeOnline-update: digitaal inschrijven melk- en mestmonsters

9-7-2021: 

GD krijgt nog regelmatig aanvragen voor stickers met levensnummers. Deze worden vooral gebruikt voor melk- of mestmonsters. Binnenkort versturen wij deze stickers niet meer. U kunt de monsters eenvoudig inschrijven op VeeOnline. In de VeeOnline-update op 21 juli laten we u graag zien hoe gepoolde mestmonsters kunt inschrijven op VeeOnline. Hierbij maken we wederom gebruik van het VeeOnline driestappenplan en de monsternamelijst. Na de update zult u zien dat de geprinte stickers niet meer nodig zijn en het inschrijven via VeeOnline net zo gemakkelijk gaat!

U kunt op deze pagina de voorgaande VeeOnline-updates terugkijken.

Aanmelden

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.