Droes Awareness Week met webinar Droes op 6 mei

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Droes Awareness Week met webinar Droes op 6 mei

7-5-2021: 

DAW2021staandDroes staat in Nederland steeds meer in de belangstelling. Dit is in Engeland al langer het geval, daarom organiseren ze daar al enkele jaren in mei een Strangles Awareness Week. GD en MSD Animal health gaan dit jaar ook met dit internationale initiatief meedoen, met de intentie om dit jaarlijks te gaan organiseren, om deze ziekte en de gevolgen ervan onder de aandacht te brengen bij paardenhouders en dierenartsen.

De Droes Awareness Week zal van 3 tot en met 9 mei plaatsvinden. Een belangrijk onderdeel van deze week was een webinar op 6 mei. De sprekers dr. Kees van Maanen (GD), prof. dr. Marianne Sloet (fD) en dr. Toine Cruijsen (MSD Animal health) namen de deelnemers mee in het onderwerp Droes, de verwekker, de ziekte, testen en behandeling, management en vaccinatie. Dit webinar was een samenwerking van GD, MSD Animal health en Paardenkrant-Horses.nl. Heeft u het webinar gemist? Kijk het dan hier terug.

Terugkijklink webinar droes

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.