17 maart: Webinar over nieuw dashboard uiergezondheid

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

17 maart: Webinar over nieuw dashboard uiergezondheid

4-3-2021: 

Uiergezondheid kan zorgen voor de afvoer van koeien op een melkveebedrijf. Verbetering van de uiergezondheid kan dus op veel bedrijven helpen de levensduur van de melkkoeien te verlengen. De gegevens die u hierbij kunnen helpen vindt u straks eenvoudig via het dashboard Uiergezondheid in VeeOnline. Handig om sneller inzicht te krijgen in de uiergezondheidssituatie op een melkveebedrijf zodat u, samen met de veehouder, de juiste beslissingen kunt nemen om de uiergezondheid te verbeteren en zo de gedwongen afvoer te verlagen! Zo verbeteren de technische en financiële resultaten van de melkveehouder en wordt u als dierenarts/adviseur nog meer gewaardeerd!

Meer weten? We houden op 17 maart, van 13.00 tot 13.45 uur een webinar voor dierenartsen over de huidige ontwikkelingen rond het tankcelgetal en hoe het nieuwe dashboard u kan ondersteunen in uw bedrijfsbegeleiding op het gebied van uiergezondheid.

Aanmelden


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.