1 maart: Webinar 'Succesvol depop-repop uitvoeren: de aandachtspunten'

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Diersoorten

1 maart: Webinar 'Succesvol depop-repop uitvoeren: de aandachtspunten'

29-1-2021: 

Varkenshouders zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om ervoor te zorgen dat hun dieren nog gezonder worden en blijven. Een goede manier om de diergezondheid structureel te verbeteren, is depop-repop (depopulation-repopulation). Oftewel: het compleet leegdraaien en opnieuw opstarten van een bedrijf. Aan de keukentafel is deze mogelijkheid vaak al eens besproken, maar hoe weet u zeker of het iets voor u is? Depop-repop vergt een goede voorbereiding en begeleiding om het tot een succes te maken. Denk aan aanpassingen op het bedrijf, de planning, de uitvoering en de manier om het bedrijf na opstart vrij van dierziekten te houden.

In dit webinar van Royal GD en ABAB Accountants en Adviseurs geven wij antwoord op alle vragen over depop-repop die aan de keukentafel weleens gesteld zijn.

Wanneer en voor wie?
Maandag 1 maart van 19.30 tot 20.30 uur, voor alle varkenshouders die depop-repop overwegen én erfbetreders die hun gesprekspartners zijn.
Aan het webinar zijn geen kosten verbonden.

Sprekers

 • Frank Steenbreker (senior agrarisch bedrijfsadviseur, ABAB)
  Toekomstperspectief varkenshouderij (inleiding)

 • Manon Houben (manager afdeling varken, GD)
  Wat zijn de diergezondheidsvoordelen van depop-repop? Welk effect mag u dan verwachten? En hoe zorgt u ervoor dat er geen nieuwe insleep plaatsvindt?

 • Remco Janssen (bedrijfsadviseur varkenshouderij, ABAB):
  Welke expertise heeft u nodig en waarom? Hoe ziet het financiele plaatje eruit en waar moet u rekening mee houden?

Inschrijven

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.