Nieuw in VeeOnline voor varkenshouders

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Nieuw in VeeOnline voor varkenshouders

11-9-2020: 

De aansturing van Schurft-vrij en de Schurftscan verloopt nu via VeeOnline. Daarom ontvangt uw dierenarts geen inzendformulieren meer per post voor zowel Schurft-vrij als de Schurftscan. Via VeeOnline regelen we dit voortaan digitaal. Handig en gemakkelijk, uw dierenarts  kan direct van start. U kunt zelf via VeeOnline bijhouden welke onderzoeken openstaan. Uiteraard krijgt u ook een melding via VeeOnline wanneer onderzoek nodig is.

Bekijk uw status in VeeOnline
Bent u deelnemer aan Schurft-vrij en Pm-plus-vrij? Bekijk dan nu ook uw status in VeeOnline. Deze toevoeging is niet alleen nuttig voor uzelf, maar u kunt ook snel én overzichtelijk uw status laten zien aan betrokkenen.

Heeft u vragen? Bel gerust met onze afdeling Klantcontact 0900-1770 optie 2.

Naar VeeOnline

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.