Themadag - Gezonde klauwen: basis voor een duurzame rundveehouderij

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Themadag - Gezonde klauwen: basis voor een duurzame rundveehouderij

Hoe kunnen we de klauwgezondheid op de melkveebedrijven in Nederland verbeteren? De beste kansen ontstaan als veehouders, dierenartsen, adviseurs, klauwverzorgers en wetenschap samenwerken. Daarom organiseren wij samen met de faculteit Diergeneeskunde de themadag ‘Gezonde klauwen: basis voor een duurzame rundveehouderij’. Verschillende nationale en internationale deskundigen delen hun kennis en ervaring met ons.

De dag vindt plaats op de faculteit diergeneeskunde in Utrecht, op 3 november van 10:00 tot 17:00. Meer informatie over de themadag

 

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk, de themadag is volgeboekt. 

 

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.