Masterclass Klauwgezondheid

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Masterclass Klauwgezondheid

Koeien met gezonde klauwen zijn mobiel, gaan sneller liggen, staan gemakkelijk op en komen vaker naar het voerhek. Dit is goed voor de melkproductie, de vruchtbaarheid en het dierwelzijn. Kreupelheid en klauwproblemen zijn belangrijke oorzaken van productieverlies op melkveebedrijven. Het verschil tussen bedrijven onderling is groot, van heel weinig tot een groot deel kreupele koeien. Alle reden dus om aandacht te besteden aan goede klauwgezondheid. 

Op dinsdag 26 september verzorgen Menno Holzhauer en Arne Vanhoudt van Royal GD een Masterclass voor dierenartsen en klauwverzorgers. Deze twee Nederlandse topexperts op het gebied van klauwgezondheid nemen je mee in de theorie én de praktijk. Van herkennen en behandelen tot preventie van klauwaandoeningen bij rundvee. 

Meer informatie

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.