Webinar: 'Wormen in de wei: hoe kunt u schade voor u en uw runderen beperken?'

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Webinar: 'Wormen in de wei: hoe kunt u schade voor u en uw runderen beperken?'

1-7-2020: 

Runderen die in de weide lopen kunnen te maken krijgen met parasitaire infecties zoals maagdarmwormen, leverbot en longwormen. Een besmetting is niet altijd direct te zien, maar kan wel problemen geven, zoals een tegenvallende groei bij jongvee of dalende melkproductie bij het melkvee. Het goede nieuws is dat u hier deels op kunt anticiperen. Kennis van de cyclus, symptomen en de aanpak van worminfecties helpt u problemen voor te zijn. 

GD-dierenarts Debora Smits vertelt u in een webinar alles over de drie belangrijkste parasieten. Wanneer vormen ze een risico voor uw veestapel? Hoe kunt u zien of uw runderen last hebben van wormen en hoe kunt u problemen voorkomen? Ook kunt u via de chat vragen stellen aan Debora.

De webinar is op donderdag 16 juli van 13.00 tot 13.30 uur, deelname is kosteloos. Bent u erbij?

Meer informatie en aanmelden

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.