Redenen van afvoer grotendeels bepaald rond afkalven

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Redenen van afvoer grotendeels bepaald rond afkalven

9-10-2018: 

Aandoeningen zoals, melkziekte, baarmoederontsteking en slepende melkziekte kunnen u veel schade en extra werk bezorgen. Dit zorgt ervoor dat de koeien slechter drachtig worden en een lagere melkproductie hebben. Als koeien later drachtig worden, bestaat het risico dat de dieren eind lactatie gaan vervetten. Hierdoor is de kans op een slechte opstart na de volgende droogstand opnieuw groot. Doe de Droogstandscheck en breng zo de droogstand op uw bedrijf in beeld. U krijgt een praktische uitslag waarmee u gelijk aan de slag kunt. Lees meer


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.