Medicijnregister in BBP

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Medicijnregister in BBP

16-2-2015: 

Het medicijnregister dat dierenartsen kunnen zien in het BBP wordt één keer per maand bijgewerkt. We voegen nieuwe medicijnen toe en brengen indien nodig wijzigingen aan. Zodra er iets gewijzigd is, zien dierenartsen dat in het template terug aan de hand van een groen driehoekje bij het betreffende middel. Wijzigingen geven we ook aan u door via de nieuwsbrief.

De GD doet haar uiterste best om de gegevens in het medicijnregister correct weer te geven. Daarbij baseren wij ons op de volgende bronnen: CBG MEB, EMEA,  FIDIN. Bij twijfel doen wij navraag bij de fabrikant. Wij gaan hierbij zorgvuldig te werk, maar kunnen geen garantie geven dat deze informatie volledig en juist is. Het is daarom belangrijk dat u bij het invoeren van de behandelingen alles goed doorloopt voor u een plan definitief maakt.

Dexadreson heeft een aangepaste wachttijd voor melkvee van drie dagen en voor vleesvee van acht dagen. We hebben dit aangepast in het register. Hebt u Dexadreson in uw template staan, dan verschijnt er een groen driehoekje en kunt u na het aanklikken van het middel de aanpassing overnemen.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.