Facturen zonder acceptgirokaart

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Facturen zonder acceptgirokaart

19-11-2013:  Vanaf 1 december stuurt de GD niet langer acceptgirokaarten mee met de factuur.  
 

U kunt het factuurbedrag aan ons betalen via Internetbankieren of een overschrijvingsformulier van uw bank. U kunt ook kiezen voor automatische incasso, u ontvangt dan 1% korting op het netto factuurbedrag. Wilt u hiervan gebruik maken, print dan het machtigingsformulier uit, vul dit volledig in en stuur het na ondertekening aan De Gezondheidsdienst voor Dieren, t.a.v. BRBS, Antwoordnummer 404, 7400 VB Deventer (een postzegel is niet nodig). De machtiging is geldig vanaf de eerste factuur die u ontvangt na terugzending van het formulier.


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.