Vernieuwde BBP-module

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Vernieuwde BBP-module

25-1-2013: 

In de eerste week van maart komt er een nieuwe BBP-module rund in VeeOnline beschikbaar. Een van de voordelen van de nieuwe module is de koppeling met het medicijnregister (FIDIN). Ook krijgt u de optie om zelf stalkaarten aan te maken; u selecteert hierbij zelf welke middelen u op uw template wilt hebben. Een andere vernieuwing is dat u in de klantenlijst kunt volgen of het BBP al is ondertekend door de veehouder.

Door de koppeling met FIDIN blijft u bij met wijzigingen in het FIDIN. Dankzij de ingebouwde mutatieservice kunt u, wanneer een middel wijzigt, deze verandering in 1 keer bij al uw BBP’s doorvoeren. Zo heeft u simpel en snel uw behandelplannen aangepast. De mutatieservice werkt alleen voor BBP’s die gemaakt zijn in de nieuwe module, met een nieuwe template. In de nieuwe module komt uw oude template daarom te vervallen.

Een nieuw template is eenvoudig aan te maken; hierover ontvangt u binnenkort meer informatie. Hierbij alvast twee manieren om over te gaan naar het nieuwe BBP:

1.            U wacht met het opstellen van nieuwe BBP’s tot de eerste week van maart. In maart gaat u direct met de nieuwe BBP-module werken. Hierdoor kunt u gebruik maken van de nieuwe functionaliteiten bij al uw BBP’s (FIDIN, de mutatieservice en de nieuwe stalkaarten). Let hierbij op dat veehouders binnen een jaar een geëvalueerd plan moeten hebben.

2.            U begint alvast met het maken van nieuwe BBP’s en zet deze vanaf maart over naar de nieuwe BBP-module. U werkt nu door met uw huidige template en maakt begin maart een nieuwe template voor de overige plannen die u nog moet aanmaken. Uw eerder aangemaakte plannen blijven beschikbaar, maar beschikken niet over de nieuwe functionaliteiten. U kunt er dan voor kiezen om in een rustige periode de eerder aangemaakte plannen te vervangen door een plan met de nieuwe template, zodat u de rest van het jaar gebruik kunt maken van de mutatieservice en u bijblijft met de wijzigingen in het FIDIN. 

Wij zullen u tijdig voorzien van een nieuwe instructie.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.