Klinische Avonden Rund (KAR) in Wolvega

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Klinische Avonden Rund (KAR) in Wolvega

Bent u al op de hoogte van de laatste inzichten in de opkomende en terugkerende vectoroverdraagbare aandoeningen bij rundvee? En hoe goed is uw kennis van Integrated Pest Management? Op de Klinische Avonden Rund praten Virbac, het KAD en GD u graag bij. De avonden, bedoelt voor rundveedierenartsen, vinden plaats in Deventer, Wolvega en Vught. 

Debora Smits (rundveedierenarts bij GD) zal tijdens haar presentatie ‘Emerging & resurging vector-born diseases’ vertellen over opkomende en terugkerende vectoroverdraagbare aandoeningen bij het rund. Vervolgens zal Erik van Gestel (adviseur bij het Kennis- en Adviescentrum Dierplagen) tijdens zijn presentatie ‘Integrated Pest Management’ ingaan op de integrale aanpak vliegenoverlast in rundveestallen. Wat is IPM? Welke rol vervult u als professional en adviseur op het gebied van vliegenbestrijding in de rundveestal?

Programma

18.30 - 19.00 uur  Ontvangst met koffie en thee 
19.00 - 20.00 uur 

Mw. drs. Debora Smits
Emerging & resurging vector-born diseases

20.00 - 20.30 uur   Pauze 
20.30 - 21.30 uur   Dhr. ing. Erik van Gestel  
Integrated Pest Management
21.30 - 22.00 uur  Afsluitingsborrel 

Data en locaties

  • Dinsdag 12 maart 2019 - Gezondheidsdienst voor Dieren, Deventer
  • Woensdag 13 maart 2019 - Van der Valk Hotel, Wolvega
  • Donderdag 14 maart 2019 - Van der Valk Hotel, 's Hertogenbosch-Vught

Aanmelden

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.