Schapenspreekuur: blauwtong

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Schapenspreekuur: blauwtong

3-11-2023: 

Vakblad het Schaap en GD komen met iets nieuws: Het schapenspreekuur. Een reeks online uitzendingen waarin de specialisten van GD ingezonden vragen van schapenhouders beantwoorden over specifieke onderwerpen.

Op vrijdagavond 17 november is de eerste uitzending in deze reeks, met als onderwerp ‘blauwtong’.
Het blauwtongvirus raast inmiddels 2 maanden door ons land. Door de continue ontwikkelingen komen er ook telkens weer nieuwe vragen op: blauwtong en voeding, blauwtong en verzorging, blauwtong en dracht… Waar staan we nu? Wat weten we inmiddels? Alles komt voorbij. 

Welke vragen heb jij over blauwtong? Stel je vraag door deze in te sturen via het formulier op de website van het Schaap en wie weet wordt ook jouw vraag in de uitzending behandeld.*

*De specialisten doen hun best zoveel mogelijk vragen te beantwoorden.

Stel je vraag over blauwtong

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.