Alles loopt lekkerder met onze tankmelkprogramma's

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Alles loopt lekkerder met onze tankmelkprogramma's

5-10-2023: 

Iedere veehouder wil een gezonde veestapel met een lange levensduur. De gezondheid van jouw koeien staat daarbij voorop. Gezonde koeien geven makkelijker meer melk en er is minder vervanging nodig. Dit leidt tot lagere kosten voor opfok, arbeid, mest en voer. Maar waar dieren gehouden worden, komen ook wel eens gezondheidsproblemen voor. Snel ingrijpen is dan noodzakelijk. Hoe weet je welke aanpak het beste werkt voor jouw bedrijf?

Tankmelkonderzoek helpt je afwijkingen vroegtijdig te signaleren en inzichtelijk te maken waar het nog beter kan.

Najaarsactie sokken

 

 

 

 

Meld je aan voor Klauwgezondheid Tankmelk, Mastitis Tankmelk of de Mineralencheck en ontvang een paar unieke sokken cadeau. Deze actie loopt tot en met 31 december 2023.

 

Klauwgezondheid Tankmelk

Met Klauwgezondheid Tankmelk krijg je inzicht in de infectiedruk van Mortellaro. Tevens ontvang je een gericht voedingsadvies gebaseerd op de biotine-, zink- en mangaanvoorziening in de tankmelk. Deze voedingselementen zijn essentieel voor de vorming van de klauwhoorn en de huidweerstand. Zó pak je de klauwgezondheid gericht aan.
Meer informatie

De Mineralencheck

De Mineralencheck geeft inzicht in de werkelijke mineralenopname van je koppel melkkoeien.Door deze informatie meerdere keren per jaar mee te nemen in de rantsoenberekening, kun je nog nauwkeuriger naar de mineralenbehoefte voeren. Zekerheid over de jodium-, selenium-, zink-, koper-en molybdeenvoorziening van je koppel en inzicht in de fosforuitscheiding helpen je om de koeien gezond te houden.
Meer informatie

Mastitis Tankmelk

Met Mastitis Tankmelk krijg je via tankmelkonderzoek inzicht in de uiergezondheid van jouw koppel koeien. De uitslag geeft weer welke mastitisverwekkers er spelen op jouw bedrijf en wat de antibioticagevoeligheid is van deze verwekkers. Steekt mastitis de kop op, dan weet jij vooraf al welke injector je kunt gebruiken.
Meer informatie

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.