Aan de slag met bigvitaliteit

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Aan de slag met bigvitaliteit

14-2-2023: 

Bigvitaliteit is voor iedere varkenshouder en dierenarts belangrijk: iedereen wil de bigoverleving op zijn bedrijf verbeteren. Door bigvitaliteit meetbaar te maken, geven we jou, dierenartsen en voeradviseurs inzicht om vervolgens de bigoverleving te verhogen. De QuickScan Biestmanagement van GD geeft inzicht in de biestkwaliteit, de biestopname én de melkopname. 

Wil je juist de bigoverleving rondom het werpen op je bedrijf verbeteren?

Lees dan meer over onze BIGinzicht. Als je meer weet over het moment waarop de biggen sterven, voor of tijdens het werpen, kun je het probleem op je bedrijf gerichter aanpakken. Zo reiken wij je handvatten aan om samen te zoeken naar mogelijkheden om de bigvitaliteit te vergroten.

Bekijk hier onze producten en diensten op het gebied van bigvitaliteit.

 

Bigvitaliteit-sectiezaal

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.