Trainingen GD Academy najaar 2022

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Trainingen GD Academy najaar 2022

25-8-2022: 

Wat zijn jouw passies en ambities? Wij helpen je graag nieuwe doelen te bereiken met de nieuwste informatie op uw vakgebied.

Met de trainingen van GD Academy over diergezondheid en dierziekten kunnen dierhouders, dierenartsen en paraveterinairen, farmaceutische bedrijven en de diervoederindustrie kun kennis verrijken. De trainingen zijn gericht op rundvee, varkens, paard, pluimvee en kleine herkauwers zoals schapen en geiten. Tijdens de trainingen bespreken diergezondheidsexperts actuele onderwerpen en problemen en begeleiden je bij het vertalen van de theorie naar de praktijk, zodat je de opgedane kennis direct kunt toepassen.

Bekijk ons trainingsaanbod

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.