De week van de inwendige parasiet

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

De week van de inwendige parasiet

17-3-2022: 

Tijdens ‘de week van de inwendige parasiet’, van 11 tot 15 april zet GD maagdarmwormen, en op 13 april ook leverbot, bij schapen in de spotlights. Een onderdeel van deze week zijn zowel theoretische als praktische onderdelen voor meerdere doelgroepen. 

Op 12 april starten we met een cursus voor schapenhouders. Het accent ligt hier op praktische kennis en toepassing.

13 april is de cursus voor dierenartsen. Voor u als dierenarts biedt deze cursus naast inzicht en kennis in maagdarmwormen en leverbot, de mogelijkheid om een casus uit uw eigen praktijk te bediscussiëren. 

Op 14 april vindt de Basiscursus Parasitologie paard, rund en schaap voor praktijkassistenten en -laboranten plaats. In deze cursus delen we onze theoretische én praktische kennis voor kwantitatief faecesonderzoek.  

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden voor bovenstaande cursussen

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.