GD Group neem Litams Europe BV over

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

GD Group neem Litams Europe BV over

20-12-2021: 

GD Group heeft per 15 december 2021 de activiteiten van Litams Europe BV overgenomen. Litams Europe is een bedrijf dat met name actief is in softwaretoepassingen voor de schapen- en geitensector en is onder andere bekend vanwege de Litams webapplicatie en Litams-app. Schapen- en geitenhouders maken hiervan gebruik voor het dagdagelijkse management, zoals bijvoorbeeld het vastleggen van diergegevens, de I&R-meldingen en de medicijnadministratie. GD kent een soortgelijke applicatie, SG-Online. SG-Online is voor duizenden klanten van GD al jarenlang het portaal om te communiceren met RVO (voor de I&R-gegevens) maar ook geeft SG-Online voeding aan de database die nodig is voor certificeringsprogramma’s als CAE, CL, Zwoeger en Scrapie zoals we die aan onze klanten bieden. De overname stelt GD in staat om zowel de gebruikers van de Litams-applicaties als van SG-Online in de toekomst nog beter te ondersteunen in het diergezondheidsmanagement.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.