Workshop maagdarmwormen voor schapenhouders op 29 juli

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Workshop maagdarmwormen voor schapenhouders op 29 juli

13-6-2017:  GD, Dierenartsenpraktijk Texel en de schapenhouders Jan Willem Bakker en Jan en Annette Hin organiseren op zaterdag 29 juli 2017 op Texel samen een praktische workshop voor schapenhouders over de aanpak van maagdarmworminfecties. 

Beide bedrijven hebben de afgelopen jaren veel energie gestoken in een andere benadering van deze inwendige parasieten en willen deze aanpak graag met andere schapenhouders delen. Eveline Dijkstra van Dierenartsenpraktijk Texel en Piet Vellema van GD geven ter plekke achtergrondinformatie. 

Aan de workshop zijn geen kosten verbonden; de lunch dient iedereen zelf af te rekenen. Er kunnen max. 50 schapenhouders deelnemen, dus meld u aan via onderstaande knop. Vol = vol. U krijgt dan van tevoren nadere informatie toegestuurd om zich voor te kunnen bereiden op deze workshop. 

Locatie: Texel
Tijdstip: zaterdag 29 juli 2017

Het programma ziet er als volgt uit:

10.00 - 10.15 uur Ontvangst op bedrijf van Jan Willem Bakker
10.15 - 12.00 uur
Workshop door Jan Willem Bakker, Eveline Dijkstra en Piet Vellema
12.15 - 13.45 uur
Lunch bij pannenkoekenboerderij
14.00 - 14.15 uur
Ontvangst op bedrijf van Maatschap Hin 
14.15 - 16.00 uur
Workshop door Jan en Annette Hin, Eveline Dijkstra en Piet Vellema 
16.30 uur
Einde programma

U kunt zich hier niet meer voor aanmelden!!! 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.