VeeKompas Najaarssymposia 2014: adviseren op grote melkveebedrijven

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

VeeKompas Najaarssymposia 2014: adviseren op grote melkveebedrijven

15-7-2014: 

VeeKompas organiseert in het najaar weer een viertal symposia. Na een succesvol voorjaarssymposium zetten we 18 september het thema van 2014 voort: ‘Adviseren op grote melkveebedrijven’. Een aantal sprekers praat u in een middag bij over de kwaliteit en het rendement van bedrijfsadvisering op grote melkveebedrijven. Daarnaast zijn de actualiteiten vanuit de Veekijker een nieuw onderwerp op de agenda van de symposia. In het najaarssymposium wordt u bijgepraat over de meest actuele situatie door GD dierenarts Anja Smolenaars. Ze bespreekt aan de hand van een sectie-uitslag een casus en wat u als adviseur uit het project kalversterfte kan halen. U komt toch ook? Meld u nu aan voor het najaarssymposium VeeKompas:

 Deventer  GD 18 september   13.00 - 17.00
 Goutum Nij Bosma Zathe   23 september  13.00 - 17.00
 Berkel Enschot De Druiventros 25 september  13.00 - 17.00
 Utrecht Faculteit Diergeneeskunde 7 oktober  13.00 - 17.00

Aanmelden

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.