"ReactIR is gewoon helemaal van deze tijd"

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Henk Jansen, eigenaar van  slachterij Jansen in Lieren: “Ik werk al geruime tijd met ReactIR en dat bevalt me uitstekend. Het is een online applicatie waarbij ik snel alle informatie die ik voor het werken in mijn slachterij nodig heb, zoals VKI en I&R, op elk moment en op elke locatie kan opvragen. Niet alleen voor rund, maar sinds augustus ook voor schaap en geit. Daarnaast is ReactIR heel gebruiksvriendelijk. En als ik vragen heb kan ik altijd terugvallen op een helpdesk. Ideaal. 

ReactIR is gewoon helemaal van deze tijd, ik heb geen papieren rompslomp meer en ben altijd up-to date. Zo houd ik meer tijd over voor andere zaken. Dat noem ik win-win. Ik raad ReactIR iedereen aan."

Lees meer over ReactIR


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.